Sniego senių dirbtuvėlės

PC070030Nuo gruodžio aštuntos dienos bibliotekos Vaikų literatūros skyriuje atsidarė sniego senių dirbtuvėlės. Už lango šlapia ir vėjuota, o viduje už stalo vyksta tikras žiemiškas kūrybinis darbas. Juk nebūtina turėti daug sniego, kad galėtum nusilipdyti nedidelį sniego senuką. Ar dažnai nutinka taip, kad namuose dingsta po vieną kojinę? Arba viena kojinė suplyšta, o kita sveikutėlė? Negi su viena kojine eisi į darželį ar mokyklą? Taigi, iš likusių vienišų kojinių galima pasigaminti puikią kalėdinę dekoraciją. Tik reikia dar turėti kruopų maišelį ir įvairių smulkmenų senukui papuošti.
Pirmieji su savo vienišomis kojinėmis kalėdinėse dirbtuvėlėse apsilankė Pasvalio specialiosios mokyklos vaikai. Pirmiausia perskaitėme stebuklingą istoriją apie Sniego senį ir sniego šunelį. Tada ant stalo pabėrę kojinių maišelį, įvairiausių spalvotų

juostelių, bumbuliukų, smeigtukų, išsidėlioję kruopų pakelius, vaikai kibo į darbą. Po geros valandos ant stalo išdygo būrys spalvotų, šventiškai papuoštų sniego senių. Pirmojo dirbtuvėlių užsiėmimo dalyviai nenusivylė ir namo grįžo nešini savo sniego senukais.

Dirbtuvėlių veikla – nuotraukų galerijoje:

proflady.rufashion101.ru