XOXO

xoxoViolončelės vunderkindė Dženė turi vieną tikslą: įstoti į prestižinį universitetą. Dėdės Džėjaus karaokės bare Los Andžele susipažinusi su paslaptingu gražuoliu Džajevu, ji nujaučia, kad šis vaikinas gali sujaukti jos kruopščiai kurtus planus. Bet, užėjus silpnumo akimirkai, vieną vakarą ji leidžiasi į nepamirštamus nuotykius, o paskui vaikinas nieko netaręs išnyksta iš jos gyvenimo.

Po trijų mėnesių su motina atvykusi į Seulą prižiūrėti pasiligojusios močiutės, Dženė apstulbsta vėl sutikusi Džajevų. Pasirodo, jis mokosi toje pačioje menų akademijoje, į kurią ji pati įstojo pusmečiui. Be to, jis ne šiaip sau moksleivis. Vaikinas yra vienos garsiausių pasaulyje K-popso grupės narys. Tai popmuzikos žanras, atsiradęs Pietų Korėjoje ir laikomas šios šalies kultūros dalimi.

Džajevui griežtai draudžiama susitikinėti su merginomis. Kai santykiai ima trukdyti ne tik Dženės studijoms išsvajotame muzikos universitete, bet muzikanto karjerai, merginai tenka visam laikui apsispręsti, ar ji pasiryžusi rizikuoti dėl meilės.