Pasvalio Mariaus Katiliškio viešosios bibliotekos
              Vaikų erdvė

Vaikų gimtadienio sveikinimai – Pasvalio miestui

DSC03168Su gimtadieniu, mylimas Pasvaly! Šis palinkėjimas bibliotekoje garsiai skambėjo gruodžio 6 d., kai miestas šventė savo 519-ąjį gimtadienį. Miesto bibliotekoje tą dieną atidaryta vaikų kūrybos paroda „Atvirukas mano miestui“. 206 atvirukus Pasvaliui sukūrė ir gimtadienio palinkėjimus ant jų surašė ikimokyklinio amžiaus vaikai ir pradinių klasių mokiniai iš viso Pasvalio rajono. Visi jų kūriniai iškabinti bibliotekos III aukšto fojė. Parodos „Atvirukas mano miestui“ atidarymą vedė ir daineles dainavo Namišių pradinės

mokyklos vaikai. Pasvalio rajono savivaldybės mero pavaduotojas Povilas Balčiūnas padėkojo mažiesiems pasvaliečiams už gražų miesto gimtadienio renginį ir pasidžiaugė jų palinkėjimais miestui. Vaikai Pasvaliui linki būti švariam, žaliam ir kuo didesniam, dėkoja už ilgiausią trispalvę Lietuvoje, už miesto parkus, nori, kad pasvaliečiai nesirgtų ir sugrįžtų tie, kurie iškeliavę į užsienius.

Savo atvirukus jie piešė pieštukais, tapė dažais, klijavo iš popieriaus aplikacijų, gamtinių medžiagų, žvakučių ir netgi makaronų bei pupelių. Visi parodos autoriai gavo dovanų iš parodos organizatorių: parodos rėmėjos "Maxima" vaišes per atidarymą vaikams įteikė Pasvalio rajono Švietimo pagalbos tarnybos specialistės Gražina Sakalauskienė ir Audra Stankevičienė, baigiantis renginiui visi dalyviai vaišinosi saldainiais, grožėjosi iškabintais atvirukais, tarp daugybės linkėjimų ieškojo savojo ir su pasididžiavimu rodė draugams.

Parodos atidarymo akimirkos – nuotraukų galerijoje: